GLASER en TUROMAS-TECNOCAT International Networks! 2015

El passat dissabte 29 d’Agost va tenir lloc a Rubielos de Mora, Espanya, el 1er International Networks! organitzat per TUROMAS-TECNOCAT, un esdeveniment el principal objectiu és congregar la xarxa de vendes internacional i nacional en un mateix espai per presentar els últims desenvolupaments i realitzar una formació tècnica sobre aquests i la resta de màquines que conformen el catàleg de l’empresa.

El programa de l’esdeveniment es va iniciar una visita guiada amb demostracions de les diferents etapes de fabricació de les màquines com el tall per aigua, el mecanitzat CNC de components, el plegat de xapa, la soldadura d’estructures o la cabina de pintura.

Posteriorment, a l’àrea de muntatge, es van poder contemplar cada un dels passos d’acoblament de les màquines, des de l’estructura fins al producte final i funcional. En aquest mateix àrea es van realitzar demostracions de magatzems i càrrega de vidre automàtics, tall de vidre monolític i laminat tant DLF com PLF, tall de vinil, escanejat de formes, etiquetatge automàtic, desbande de vidre sota-emissiu i làmines plàstiques de protecció Low- I, equips de manipulació de vidre elèctrics i pneumàtics, etc.

Un cop finalitzada la jornada formativa i aprofitant la celebració de les festes medievals d’aquesta localitat, es va realitzar un dinar amenitzat per música sefardita en directe al pati de l’Ajuntament de Rubielos de Mora, un espectacular edifici renaixentista del segle XVI. A la tarda va tenir lloc un esdeveniment formal al Palau d’Exposicions, on es va realitzar una presentació i reconeixement a tots els membres de la nostra xarxa comercial internacional, entre ells GLASER, SL

glaser

Es va projectar el nou vídeo corporatiu i, aprofitant el 30 aniversari de TUROMAS-TECNOCAT, es va fer un homenatge a les tres figures clau en la història de l’empresa: els senyors Miguel Tomás, Fernando Català i Josep Maria Rams. A continuació i per clausurar aquest 1er International Networks !, es va realitzar un sopar cocktail en el marc incomparable del claustre del Portal del Carme, un magnífic edifici datat al segle XIII. Des TUROMAS-TECNOCAT volem agrair la presència i participació de tots els convidats, qui han convertit l’esdeveniment en un èxit tant en el vessant més tècnica i formativa com en el costat més personal i humà. Gràcies a tots.

TUROMAS_I TUROMAS_II

TUROMAS_III TUROMAS_IV TUROMAS_V

http://www.turomas.com/spa/item/ART00297.html

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *