Descarregar PDF

Ferratges per a portes temperades

Pot descarregar-se tot el nostre catàleg de ferratges per a portes temperades, o si ho prefereix, descarregui’s només la part corresponent a cada fabricant.
Especialistes en la fabricació de ferratges i accessoris per a instal·lacions de vidre pla. Gairebé 70 anys d’experiència en el sector.
Fabricant italià especialista en la fabricació de ferratges i accessoris per a instal·lacions de vidre pla.
Especialistes en la fabricació de ferratges i accessoris d’importació per a instal·lacions de vidre pla.
Des de les seves instal·lacions a Arenys de Munt, dissenya, fabrica i comercialitza la totalitat dels productes inclosos en aquests catàlegs d’accessoris inoxidables per a vidre.
Dorma fabrica frontisses, panys i peces de subjecció per a portes i envans de vidre temperat; una gamma d’accessoris que es caracteritza per una especial atenció a la innovació i cura del disseny amb productes funcionals i segurs.
Empresa dedicada principalment a la producció de ferratges per a mobles i construcció d’edificis. En els últims anys ha dedicat especial atenció a desenvolupament de ferratges seguint les tendències de l’arquitectura contemporània.
Els productes Logli Massimo representen solucions d’alt índex tecnològic: segurs, fiables i sempre a l’avantguarda.
Colcom Group fabrica frontisses, panys i peces de subjecció per a portes i envans de vidre temperat. Una gamma d’accessoris que es caracteritza per una especial atenció a la innovació i cura del disseny.
Ferratges per a portes temperades d’altres marques amb productes especialitzats.